Hallo,

Mijn naam is Naomi Krosenbrink en ik ben de bedenker van WTR TAP PNT®. Toen ik 4 maanden oud was en dus nog niet eens kon lopen, stak ik met het zeilbootje van mijn ouders al de Waddenzee over.

Ik ben met zeezeilen opgegroeid. Elke zomervakantie werd doorgebracht op een zeilboot. Ondanks dat je altijd omgeven bent door water, leer je op een schip al snel zorgvuldig om te gaan met drinkwater. De watertanks aan boord zijn maar van beperkte grootte, en je kunt niet overal zuiver water tanken.

Tegelijkertijd zag je ook toen al de gevolgen van de consumptie maatschappij. Regelmatig kwamen wij langs de kust varend, de luchtbedden, strandballen enz, tegen die doelloos ronddreven. Ontsnapt aan de strandtoeristen, of simpelweg achtergelaten aan het einde van de dag. Trouw haalde wij dat aan boord om het bij de volgende stopover in de container te gooien.

Als kind vind je het nog een leuk spelletje en realiseer je je niet de gevolgen van al dat plastic in de oceaan. Dat is vandaag als volwassene wel anders. Tijdens de laatste Volvo Ocean round the world zeilwedstrijd hebben onderweg genomen watermonsters aangetoond dat er géén plek is in de oceaan waar géén plastic deeltjes in voorkomen! De vervuiling is letterlijk “global”.

Dat moeten we terugdringen. En dat begint bij de bron. Als we minder mineraalwater verbruiken is er ook minder plastic afval om te moeten verwerken. Alleen al in Nederland gebruiken we meer dan 2 miljoen plastic waterflesjes per jaar. Het grootste deel daarvan wordt na gebruik direct weggegooid.

Helaas wordt ook een groot deel van die flesjes niet gerecycled. Soms omdat het niet kan, soms omdat het niet gescheiden wordt aangeboden, en soms omdat het gedachteloos in de berm of in zee wordt gegooid.

Daarom ben ik begonnen met WTR TAP PNT®. Als team zetten wij ons ten volle in om het gebruik van gebotteld mineraal water terug te dringen. Stop met het sjouwen van al die pakken water. Tap het water van je keuze gewoon lekker uit je eigen kraan!

WTR TAP PNT® is begonnen om het drinken van gezuiverd kraanwater te promoten. De schapruimte in de supermarkt voor gebotteld mineraalwater neemt nog jaarlijks toe.

Waarom zou je niet de vergelijkbare kwaliteit (of beter! ) uit je eigen kraan tappen? En bovendien nog de keuze hebben om de temperatuur zelf in te stellen van je “plat” of “bruis” water.

Ons er alles aan gelegen om een maatwerk concept te leveren voor elk kantoor, school of evenement.

Geen transport, geen opslag, geen koeling van je flessen en geen afval.
Natuurlijk is onze drijfveer ook het terugdringen van de “plastic soep” in de wereld oceanen.

Mogen wij je overtuigen dat dit deel van duurzaam ondernemen zelfs financieel aantrekkelijk is?

Met één klik maken wij een afspraak waarin we kort en bondig duidelijk maken welke opties voor jou aantrekkelijk zijn.

TOP