Wat is het?

karaf-wtrtappnt

WATER TAP Filter

Een WTR TAP PNT® systeem start met het filter. Dat filter heeft 2 functies. Om te beginnen zorgt het filter voor permanent, gezuiverd drinkwater. Tegelijkertijd beschermt het ook de machine tegen vervuilende deeltjes en verkalking. Zo blijf jij en de machine in optimale conditie.

Waarom filteren we het leidingwater?
De kwaliteit van het Nederlandse kraanwater behoort tot de beste van de wereld. Dat zullen we zeker niet ontkennen. En toch, ook in ons drinkwater zit restant sporen van verschillende geneesmiddelen en landbouw bestrijdingsmiddelen. Die blijven achter na filtratie door de waterleiding maatschappijen.

 

 

WATER TAP Machine

Een door WTR TAP PNT® geadviseerde machine is optimaal afgestemd op jullie behoefte. Maatwerk dus. De machine levert altijd gezuiverd en gekoeld drinkwater, en naar keuze kan daar de functionaliteit van bruiswater middels CO2 injectie en ook kokend heet water aan worden toegevoegd.

- Een kantoor met meerdere pantry’s;
- een bedrijfskantine
- een school of scholengemeenschap.

Voor elk professioneel marktsegment bied een WTR TAP PNT® een maatwerk oplossing.

Ook leveren wij gepersonaliseerde karaffen of flessen voor personeels/directie kamer; vergaderruimte of bedrijfskantine.

Kies ook voor de luxe, en gelijktijdig de meest duurzame uitstraling.

 

WATER TAP Kraan

Kies je voor de inbouw machine, dan is de volgende keus de tap of kraan

WTR TAP PNT® zou zijn naam geen eer aan doen als we daarvoor niet ook een arsenaal aan oplossingen te bieden hebben.
Ons uitgebreide assortiment begint met een 3-weg of 5-weg kraan in een klassiek keukenkraan model, en een zgn. “drinktower “ of een tapzuil behoort eveneens tot de mogelijkheden.

En als echte showstopper kunnen we natuurlijk ook de “Streamline” plaatsen. Een multifunctionele kraan van een werkelijk spectaculair Italiaans design.

Liever een minimalistisch design? Prima, kies dan voor onze elektronische meerkeuze kraan "Sparkle".

Kortom ons motto : “BACK TO THE TAP”

WATER TAP op kantoor

WATER TAP op school

WATER TAP op Locatie

TOP