Een Duurzaam Kantoor

Ons WTR TAP PNT® past perfect in elke onderneming die oog heeft voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Gebotteld mineraalwater, dat ergens in Europa uit de grond werd gepompt, in flessen of pakken is gebotteld en daarna vele vervuilende kilometers maakt, past niet bij duurzaam ondernemen. Zeker niet wanneer je ook de milieuschade meerekent die het afval van al die flessen en pakken meetelt.

Onze planeet bestaat weliswaar voor 70% uit water, maar helaas is slechts 1% van dat water geschikt en beschikbaar als drinkwater. Water is dus een kostbare grondstof, ook al vinden we dat er soms erg veel uit de lucht komt vallen in Nederland.

Vervang je plastic flessen uit de watercooler, en de flesjes uit de koelkast door een WTR TAP PNT®. Hiermee tap je uit een stijlvolle kraan of tap leidingwater van mineraalwater kwaliteit.

Zo lever je een belangrijke en duurzame bijdrage aan het omgaan met de kostbare grondstof, drinkwater.

Gezond Werkklimaat

Iemand die voldoende water drinkt is alerter, gezonder, en meer ontspannen.

Kraanwater is de beste dorstlesser die er is. Met ons
WTR TAP PNT® wordt het kraanwater door de behandeling een lekkere, frisse dorstlesser in "plat" of "bruis". Naar keuze kan ons WTR TAP PNT® ook kokend heet water serveren voor koffie, thee of soep.

Ons filter systeem zuivert het kraanwater zodat het altijd van de beste kwaliteit is. Elk filter gaat 6 maanden mee, en vervangt ten minste 2.600 grote flessen water, of 8.000 kleine flesjes.

Vervolgens wordt het water in de machine gekoeld tot de optimale drinktemperatuur, namelijk tussen de 5-12 graden Celsius. En -naar keuze - beschikbaar in plat of bruis water.
Ook kokend water in je pantry voor thee, of instant soep? Geen probleem, er is ook een machine zie zowel koelt als kokend heet water levert.

Kortom, weg met de waterkoelers met plastic flessen, of koelkasten vol met gebotteld mineraalwater.

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

De kosten die gepaard gaan met gebotteld mineraalwater verstrekken, bestaan uit meer dan alleen de inkoopprijs van de fles, maar ook de inkoopkosten, de opslag, de koeling en de afvalverwerking en soms een onderhoudscontract.
Onze ervaring is dat deze optelsom te weinig wordt gemaakt.

Na installatie van ons WTR TAP PNT® zijn de kosten voor het verstrekken van leidingwater met mineraalwater kwaliteit beperkt tot € 0,062 per 100 literprijspijl tarieven drinkwater 2018 excl. belastingen.

Ons concept wordt namelijk direct aangesloten op de waterleiding. De investering voor ons WTR TAP PNT® is daarmee snel terugverdiend. Bovendien kun je de investering vervangen door ons abonnementsmodel waarbij de onderneming meteen een besparing realiseert, en beschikking heeft over het tappunt.

TOP